Adviesgesprekken en mediation

Soms kom je er niet uit met school en weet je even niet wat nu te doen. Je merkt bijvoorbeeld dat je kind niet goed in zijn vel zit en de leerkracht denkt er anders over. Of je hebt een heel slim kind dat in jou ogen uitdaging nodig heeft maar je krijgt op school geen gehoor want: "sociaal emotioneel is het nog niet zo goed". Of je kind moet blijven zitten volgens de leerkracht, of wordt gepest op school, of, of, of......

Vaak los je dergelijke problemen op door met de leerkracht in gesprek te gaan en te blijven gaan maar toch... Soms kom je er gewoon niet uit met school. Je voelt je gefrustreerd, niet gezien, niet begrepen en weet niet goed hoe nu verder. En boven alles: je bent zo bezorgd over jouw kind!

Dan nodig ik je van harte uit om eens bij mij langs te komen. Na twintig jaar leerkracht te zijn geweest weet ik heel goed wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn en kan ik jou en je kind helpen om eruit te komen met school.

Mijn motivatie om dit te doen is dat ik in het verleden te vaak heb gezien dat het misloopt in de communicatie en dat dit ten koste gaat van het kind.

Deze dienst bied ik gratis en vrijblijvend aan.