Creatief communiceren met kinderen.

Kinderen hebben niet altijd zin om uitgebreid vertellen. Dat heeft alles te maken met de manier waarop wij vragen stellen en gelukkig kun je daar eenvoudig iets in veranderen. Bovendien kun je ook op andere manieren communiceren met je kind. Een tekening bijvoorbeeld kan je heel veel vertellen over hoe het gaat met je kind en waar in zijn/haar ontwikkeling hij/zij zich bevindt. Bovendien kletst het makkelijk onder het tekenen en ook als je kind zwijgt vertelt de tekening je veel.

Dit is ook een hele leuke workshop voor leerkrachten. In de dagelijkse hectiek van het onderwijs heb je zelden de tijd om met alle kinderen steeds gesprekjes te voeren. Met bepaalde tekenopdrachten aan het begin van het schooljaar kun je de kinderen gelijk al een stukje beter leren kennen. Bovendien praten we vanavond ook over signalen die kinderen in hun tekeningen kunnen geven waar je alert op zou mogen zijn.

En boeiende, interessante workshop met veel informatie voor ouders, leerkrachten en iedereen die met kinderen werkt.

De kosten zijn 20 euro, inclusief koffie/thee met wat lekkers erbij en de informatie in de vorm van een reader om mee te nemen naar huis.

Je kunt je opgeven door me te bellen of te mailen of door het onderstaande contactformulier in te vullen.