Interactieve workshop

Ouders van een pittig kind

Mijn lieve dochter van tien heeft het mij niet altijd makkelijk gemaakt. We hadden lang op haar gewacht en ik was dolgelukkig toen ze werd geboren. Ik zou de beste, liefste moeder ooit zijn voor dit schattige, mooie, lieve meisje. Naast een engelachtig hoofdje met prachtige krulletjes beschikte ze echter ook over een enorm pittig karakter!

Met vallen en opstaan, en dankzij verschillende opleidingen, coaching en ervaring in het onderwijs heb ik geleerd wat zij nodig heeft en wat ik nodig heb. Hoe we ondanks onze pittige karakters toch steeds weer de verbinding kunnen opzoeken en vinden. 

Graag zou ik mijn kennis en ervaringen met jullie delen. Tijdens deze interactieve workshop (maximaal 8 personen) maken we gebruik van beeldende werkvormen (waar je absoluut niet voor hoeft te kunnen tekenen, o.i.d.). 

Na de workshop heb je een aantal tools in handen waar je mee aan de slag kunt. Deze tools bestaan deels uit een aantal gouden regels en deels uit jou eigen inbreng. Vanaf de volgende dag kun je gelijk aan de slag om de vicieuze cirkel te doorbreken en een positieve verbinding in gang te zetten!

De workshop duurt twee uur en kost €25,--