Kindercoaching

T

Creatieve kindercoaching

Soms gaat het wat minder lekker met je kind, je merkt dat je er zelf niet echt doorheen komt maar je wilt ook geen onderzoeken of 'therapie' voor je kind. Dan is kindercoaching een ideale oplossing. Tijdens de sessies gaan we met behulp van creatieve activiteiten aan de slag om ervoor te zorgen dat je kind weer beter uit de verf kan komen.

In mijn praktijk bied ik kortdurende oplossingsgerichte coaching. De coaching richt zich op de kwaliteiten en vaardigheden die uw kind al heeft om met behulp van deze kwaliteiten de belemmeringen op te lossen of te verminderen. We gebruiken hiervoor creatieve werkvormen zoals tekenen, verven, klei, maar ook poppetjes, spelletjes en boeken.

Tijdens de trajecten die ik al gedaan heb is gebleken dat deze vorm van coaching met name heel geschikt is voor kinderen die onzeker zijn, veel piekeren, (hoog) gevoelig, faalangstig en/of perfectionistisch zijn. Binnen een paar sessies zag ik kinderen grote vooruitgang boeken. Ook begeleid ik kinderen die te maken hebben met rouw of echtscheiding en kinderen die moeilijk met hun emoties kunnen omgaan (denk aan overmatige boosheid).

Wil je meer weten over mijn werkwijze klik dan hier.

Voor informatie omtrent tarieven klik op Tijden en tarieven en voor vragen of verdere informatie kunt u mij bellen: 0621426647ekst hier invullen...